+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

Arbeta hos Infinigate

Infinigate hjälper återförsäljare utveckla sin säkerhetsaffär och sitt erbjudande

Infinigate är distributör av IT-säkerhet. Vi erbjuder kvalificerad support, utbildning, marknadsföring och säljstöd för att hjälpa återförsäljare utveckla sin säkerhetsaffär och sitt erbjudande. Vi blir starka av att hitta aktiviteter som bidrar till våra kunders affärer. Infinigate Sverige är ett väletablerat företag som byggt stabila och långsiktiga relationer med återförsäljare, kunder och leverantörer i över två decennier. Genom alla år har medarbetarnas breda kompetens och stora engagemang tillhört våra främsta framgångsfaktorer.

Stämningen hos Infinigate präglas av prestigelöshet och öppenhet. Delaktighet och ett stort personligt ansvar följer med på köpet.

Utöver Sverige finns Infinigate representerade med kontor i Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Tyskland och Österrike. Infinigate grundades 1996 och har sitt huvudkontor i Schweiz. Totalt arbetar ca 500 personer inom koncernen. 

Fokus, kompetens och service utöver det vanliga är ledord för oss som arbetar på Infinigate. 

Vi söker en innesäljare... 

Du är en person med energi som vill lära sig en massa nytt och vågar fråga om du behöver hjälp. Du är service minded, metodisk och tvekar inte att prata i telefon. 


Mer om tjänsten hos Infinigate... 

Arbetet som innesäljare hos Infinigate involverar inkommande förfrågningar via telefon och mail, skicka offerter, följa upp offerter och förnyelser på avtal som löper ut, administrera kunder i våra system, lägga beställningar, utgående telefonaktivitet kring olika event, kampanjer eller liknande. Arbetet hos Infinigate är varierande och går i högt tempo och som innesäljare är du en viktig del av våra leverantörsteam. Utöver svenska talar du engelska ("hellre än bra" är OK för oss) och har god vana av att arbeta i Outlook. Vi arbetar mycket i Excel, Microsoft Dynamics CRM och Navision. 


Vill du lyckas hos oss? 

Om du tycker att det låter spännande att arbeta hos oss på Infinigate är du varmt välkommen att skriva en rad (eller flera) om vem du är och hur du tror att du kan bidra till vår verksamhet. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att vara stationerad på vårt kontor i Uppsala (södra). 


Vi söker technical presale... 

Vi söker technical presale/teknisk expert. Infinigate erbjuder bred kompetens för de leverantörer som finns i vårt sortiment. Kompetens inom sälj och teknik i kombination. Nu behöver vi förstärka vårt tekniska team. Du har sedan tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult och/eller technical presale, gärna inom just IT-säkerhet. 


Mer om tjänsten hos Infinigate... 

Arbetet hos Infinigate involverar bla att träffa/prata med kunder och berätta om nyttan med olika IT-säkerhetslösningar. Vi tar hand om inkommande förfrågningar från våra kunder, samt uppsökande säljarbete per telefon såväl som ute på fältet. Vi arbetar för att genomföra kampanjer och aktiviteter som kan hjälpa våra kunder att driva sina affärer i mål, samt - inte minst - att bredda sin affär. Den som arbetar hos oss behöver vara serviceinriktad, ihärdig, metodisk och samtidigt vara beredd på att vara uppfinningsrik. Du som tekniker kommer att vara en del av ett leverantörsteam vars uppgift är att planera hur vi ska bli än mer framgångsrika inom ett givet område, genomföra aktiviteter och stötta försäljningen genom att bidra med teknisk kompetens. Utöver svenska talar du engelska ("hellre än bra" är OK för oss) och har god vana av att arbeta i Outlook.


Vill du lyckas hos oss? 

Om du tycker att det låter spännande att arbeta hos oss på Infinigate är du varmt välkommen att skriva en rad (eller flera) om vem du är och hur du tror att du kan bidra till vår verksamhet. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att vara stationerad på vårt kontor i Uppsala (södra). Infinigate hjälper återförsäljare utveckla sitt säkerhetserbjudande:

  • Hjälp att hitta, bredda och stänga säkerhetsaffären 
  • Hjälp att utveckla erbjudandet och genomföra marknadsaktiviteter
  • Hjälp att säkerställa att kunden är nöjd
  • Hjälp att vidareutveckla kompetensen genom utbildning m.m.

Infinigates löfte: 105% - lite MER, lite BÄTTRE, lite SNABBARE!

Genom service utöver det vanliga blir vi den förlängda armen för våra samarbetspartners när det gäller att förmedla samt skapa mervärde till kunderna.