N-able

Verktyg för att erbjuda managerade tjänster

tjänster kring övervakning & managering, patchning, ärendehantering, remotesupport, backup, lösenordshantering...


N-able har produkter som du som Managed Service Provider behöver för att kunna erbjuda IT-tjänster. RMM (Remote Monitoring & Managment) för att kunna erbjuda effektiv support och övervakning och managering av servrar och klienter för stora och små företag. Onsite eller i molnet. Till RMM kan du koppla fler funktioner som backup, ärendehantering, lösenordshantering med mer. N-ables sortiment kan erbjudas som tjänst med månadsbetalning vilket gör dem till ett utmärkt val för dig som Manages Service Provider.

AKTUELLT HOS N-ABLE

MSP-TJÄNSTER FÖR ERFARNA PARTNERS

Behärskar du grunderna som en MSP kan erbjuda? Kanske är det dags att systematisera, operera och skala? Vill du öka effektiviteten och säkerheten genom att leverera fantastiska lösningar till dina kunder? N-able och Infinigate hjälper dig som ÅF att skräddarsy den affärsmodell som passar dig så att du utmärker dig på marknaden!

ÅF SOM VILL HJÄLPA IT-AVDELNINGAR MANAGERA SIN EGEN IT?

N-able erbjuder säkerhetslösningar, manageringsplattform, prissättning och paketlösningar så att du som återförsäljare kan erbjuda både stora och små verksamheter komplett IT-säkerhet som tjänst.

5 FRÅGOR ATT STÄLLA TILL DINA KUNDER

Fråga dina kunder om IT-säkerhet. Annars kanske någon annan gör det 🤦‍♀️! Infinigate tipsar hur du kan starta konversationen...

VILL DU LÄRA DIG MER OM IT-SÄKERHET?

På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar.

PRODUKTER

N-CENTRAL
RMM 
BACKUP (backup)
TAKE CONTROL (remote support)
PASSPORT (lösenordshantering)
MSP MANAGEMENT (ärendehantering)

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om N-able  MSP program som ger dig möjligheten att optimera ditt tjänsteerbjudande och ge dina kunder bättre support? Betala endast för de licenser som används per månad. 

News

Event: MSP Congress 21 september
01.07.2021

Tillsammans med analysföretaget Canalys arrangerar Infinigate och systerbolaget Acmeo ett europeiskt MSP-event riktat till återförsäljare. Hur lyckas med IT-säkerhet som tjänst? Hur ser marknaden ut?...

RSA Conference 2021 17-20 maj
06.05.2021

Världens största IT-säkerhetskonferens står inför dörren. Infinigate rekommenderar hur du får bäst koll på trenderna efter RSAC 2021...

Filmtips på temat cybersäkerhet
31.03.2021

Infinigate tipsar: 4 dokumentärer om cybersäkerhet för dig som saknar släktmiddagar i påsk...