Vectra

SÄKERHETSLÖSNINGAR SOM TÄNKER SJÄLV

AI för att upptäcka cyberattacker i realtid


Vectra Networks erbjuder intrångsdetektering utöver det vanliga. De använder sig av en patentregistrerad metod som kombinerar datavetenskap och maskininlärning för att upptäcka hot och skadlig kod i nätverk.

AKTUELLT HOS VECTRA

HUR STÅR DET TILL MED FÖRMÅGAN ATT UPPTÄCKA DATAINTRÅNG?

📣 SOC-analytiker tar i genomsnitt emot 4,484 larm per dag och kan omöjligt hantera alla! Över 2 tredjedelar (67%) lämnas utan analys. 97% of av säkerhetspersonalen oroar sig för att de missar en säkerhetshändelse i mängden av alla säkerhetsvarningar. Känns denna verklighet igen?

TITTA NÄRMARE PÅ VECTRA MDR

Vectras MDR-tjänst löser många av dina kunders utmaningar med resurser och kunskap dygnet runt och kan hjälpa till att undvika säkerhetsintrång genom att snabbt identifiera okända angripare i nätverks- och molnmiljöer. Ta del av webinariet och läs mer här!

VECTRA COGNITO FÖR OFFICE 365!

Vill du lära dig mer om Vectra Cognito för Office 365? Lyssna in på Vectras On-Demand webex och lär hur Vectra upptäcker cyberattacker och jagar hot på det snabbaste och mest effektiva sätt - både i Public Cloud, privata datacenter och företagsmiljöer.

VILL DU LÄRA DIG MER OM IT-SÄKERHET?

På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar.

News

Hallå-där Kristofer Berg, Nordenansvarig hos Vectra
03.06.2020

Vi pratar med Kristofer Berg som arbetar hos AI-företaget Vectra om passion för sitt jobb och för tekniken och vad som krävs för att lyckas...

Infinigate tittar in hos Vectra på RSAC 2019
15.05.2019

"Vectra är först och främst ett AI-företag, men data är det vi lever av", säger Mike Banic, marknadschef hos Vectra...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd.
Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär.
Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate.

Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!