Ivanti

Make your Everywhere Workplace possible

Ivanti hittar, återställer och skyddar varje enhet, överallt . Automatiskt.


Ivanti har produkter och lösningar som hjälper stora och små företag runt om i världen att få koll och kontroll på alla klienter och enheter. De har verktyg för automatiserad och central managering. De erbjuder klientskydd för alla mobila enheter oavsett om de hör till verksamheten eller ägs privat av personalen. Ivantis hyperautomatiserade plattform tar övervakning, managering och säkerhetsarbete till en ny nivå.     

AKTUELLT HOS IVANTI

PRESS RESET: A 2023 CYBERSECURITY STATUS REPORT

Dags att trycka på återställningsknappen? Läs Ivantis senaste cybersäkerhetsrapport och få reda på varför 1 av 5 IT-säkerhetsarbetare tvivlar på om de kan förhindra en skadlig IT-attack under 2023.

IVANTI ÅTERIGEN UTSEDD TILL LEDARE AV GARTNER

För tredje året rad har Ivantis ITSM plattform Neurons blivit utsedd ledare i Gartner® Magic Quadrant™ for IT Service Management Tools 2022. Ivanti lovordas specifikt för bred funktionalitet, sitt gränssnitt och anpassning till vertikaler.

6 STEG FÖR BÄTTRE CYBERFÖRSVAR

Ransomware och cyberattacker blir fler och värre för var dag. Daniel Spicer, chief security officer hos Ivanti, delar en lista med tips för att välja rätt åtgärder.

VILL DU LÄRA DIG MER OM IT-SÄKERHET?

På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar.

News

Ivanti utser Infinigate till årets distributör
09.04.2024

Ivanti utser Infinigate till årets distributör i EMEA 2023

Ivanti tecknar Europaavtal med Infinigate
29.04.2022

Cybersäkerhetsleverantören Ivanti utser Infinigate-gruppen till värdeadderande distributör...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss