+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

Link11 DDoS-skydd och så mycket mer!


Om Link11 vore en bil vore de Mercedes Benz.

Inte billigast men bäst och säkrast i längden. Link11 är så trygga med att deras lösning stoppar hot att de gärna tecknar Service Level Agreements (SLAs) där de lovar stoppa en attack på mindre än 10 sekunder.  Tack vare maskininlärning och artificiell intelligens kan Link11 erbjuda verktyg för intrångsdetektering som arbetar snabbt och utan behov av onödig administration.
Link11 erbjuder klassens bästa DDoS-skydd. Men det stannar inte där. Möjlighet att koppla på massor av annan funktionalitet som secure CDN, threat intelligence med mer.

 Allt i molnet och allt automatiserat. Säkert och resursbesparande. 


Nu finns Link11 hos Infinigate.Inte billigast men bäst och säkrast i längden. Link11 är så trygga med att deras lösning stoppar hot att de gärna tecknar Service Level Agreements (SLAs) där de lovar stoppa en attack på mindre än 10 sekunder.  Tack vare maskininlärning och artificiell intelligens kan Link11 erbjuda verktyg för intrångsdetektering som arbetar snabbt och utan behov av onödig administration.  Link11 erbjuder klassens bästa DDoS-skydd. Men det stannar inte där. Möjlighet att koppla på massor av annan funktionalitet som secure CDN, threat intelligence med mer.  Allt i molnet och allt automatiserat. Säkert och resursbesparande.

Kontakta Infinigate

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!