RSAC 2021 - 17-20 maj

RSA Conference är världens största IT-säkerhetskonferens! Som vanligt är Infinigate med och tar del av innovationer och det senaste nya inom cybersäkerhet. Normalt sett är vi på plats i San Francisco, i år är RSAC en virtuell upplevelse så även du som inte önskar flyga långt har möjlighet att vara med!  

Vi rekommenderar...

17 maj från kl. 17.20

Rohit Ghai, CEO RSA startar kl 17.20 och följs därefter av ett band intressanta talare: Chuck Robbins Chief Executive Officer från Cisco, Jimmy Sanders, Information Security hos Netflix, Angela Weinman, head of global governance, risk and compliance hos VMware.

18 maj från kl. 01.00

Trots den sena timmen sitter vi bänkade för att se Theresa Payton. Hon har författat boken ”Manipulated: Inside the Cyberwar to Hijack Elections and Distort the Truth” och hennes föredrag kommer att handla om just detta: hur cyberkrig bedrivs genom att sprida desinformation.

18 maj från kl. 01.35

Kl. 01.35 tar säkerhetsgurun tillika författaren Bruce Schneier vid. Det blir ingen godnattsaga utan en tänkvärd dragning om de kommande AI-hackarna.

Ställ frågor i mässan...

Vandra runt i mässan och besök säkerhetsleverantörer. Ställa frågor till leverantörerna i mässan så får du en bra känsla för vad som är hett och kommande.

Tips på samtalsämnen...


Hur ser ni på säkerhet ur ett AI-perspektiv?
AI ur ett säkerhetsperspektiv är diskuterat. Enligt säkerhetsrapport från ENISA (European Union Agency for Cybersecurity) från 2020 är det bara en tidsfråga innan AI vänds emot oss och lurar våra säkerhetssystem. Cyberkriminella kommer att använda algoritmer för att plundra och manipulera system, vad anser man om denna heta potatis i mässan?

Vilka ämnen kommer leverantören att lägga fokus på det närmsta året?
Omvärldsbevaka! MFA, Cloud, Identity, Passwordless och Zero Trust är stora fokusämnen hos RSA. Vilket fokus har de leverantörer du besöker i mässan? Stämmer det överens med dina funderingar kring IT-säkerhet?

Alla vill till molnet. Men är det säkert? Efterlevs lagar som GDPR och NIST?
Alla pratar om att de ”ska till molnet”. Det finns stora fördelar med att ha appar och IT-infrastruktur i molnet, man får arbeta i den senast uppdaterade versionen och slipper besvär med underhåll och support med systemen. Betalningsmodellen är oftast mer flexibel och tillgängligheten ökas. Men hur är det med säkerheten? Hur är det med den juridiska aspekten och kan man vara säker på att gällande säkerhetsföreskrifter och lagar efterlevs? Vad säger leverantören du pratar med?
 


I mässan träffar du bland andra...

Check Point  | CyberArk | Entrust | Ivanti
| RSA | SailPoint | SonicWall | Trend Micro

Flera leverantörer erbjuder rabattkod för gratis access till mässan.
Det går bra att registrera sig till mässan med någon av följande koder:

Check Point -> 54SCPSTDE
CyberArk -> 54SCYBARKDE
Entrust -> 54SENTRSTDE
RSA -> 54SRSADE
Biljett till mässa kan du skaffa kostnadsfritt genom att använda någon av ovan rabattkoder.RSAC 2021 pågår 17-20 maj.
Här hittar du schema, hållpunkter och agenda:


RSAC 2021 agenda

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate.
Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!