WatchGuard

SMART SECURITY, SIMPLY DONE.

WatchGuard levererar nätverkssäkerhet, säker Wi-Fi, multifaktorautentisering och fulländade klientsäkerhetslösningar


WatchGuard levererar bland annat nätverkssäkerhet, brandväggar, säker Wi-Fi, multifaktorautentisering och klientsäkerhetslösningar. Du har väl inte missat att Panda Security numera är en del av WatchGuard? Gemensamt för WatchGuards lösningar är enkelheten att implementera och använda samtidigt som säkerheten står i fokus.

AKTUELLT HOS WATCHGUARD

Bygg din MDR tjänst med WatchGuard expertteam!

Vill du erbjuda 24/7 övervakning av dina kunders IT-miljö som tjänst men vet inte var du ska börja? WatchGuard MDR är byggt för dig som är återförsäljare för att hjälpa dina kunder upptäcka och stoppa potentiella hot. Med WatchGuards teknologi och expertteam i ryggen är för du redo för nästa steg i ditt säkerhetserbjudande.

SPANA IN WATCHGUARD NV5 FIREBOX!

VPN-box för filialer och små kontor helt managerad i molnet Anslut alltifrån små kontor och digitala skyltar till företagets nätverk. Säkert, snabbt och enkelt i en molnbaserad lösning!

UPPNÅ EFFEKTIV IT-SÄKERHET GENOM ATT GÖRA MER MED MINDRE

Hur minskar man kostnaderna samtidigt som man ökar säkerheten? Gör mer med mindre! Läs mer och ladda ner WatchGuard E-book om hur WatchGuards lösningar blir bättre tillsammans!

DAGS ATT UPPGRADERA!

Passa på att uppgradera de WatchGuard-brandväggar som går End Of Life i juni 2023 till nya serien som levererar ökad säkerhet. Med den snabbaste prestandan i klassen kan den nya serien inspektera krypterad trafik utan övrig påverkan.

Bild


Handla WatchGuard

Här kan du handla, fråga om produkter samt få information, inklusive lagerstatus. Du hittar webshoppen i vår nya partnerportal ID Connect.

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om WatchGuard MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja WatchGuard säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? WatchGuard MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

News

Event: MSP Congress 21 september
01.07.2021

Tillsammans med analysföretaget Canalys arrangerar Infinigate och systerbolaget Acmeo ett europeiskt MSP-event riktat till återförsäljare. Hur lyckas med IT-säkerhet som tjänst? Hur ser marknaden ut?...

Panda Security är en del av WatchGuard - vi stämmer av läget
23.11.2020

Det är full fart efter att Panda Security blivit en del av WatchGuard. Vi pratar med Patrik Kocon, sverigechef hos WatchGuard...

WatchGuard @ Infinigate
07.11.2019

Säkerhet är komplext men ska inte vara komplicerat! Nu kan Infinigate hjälpa dig med frågor kring WatchGuard!

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!

Kontakta oss