+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

Infinigate lägger ökat fokus på molnsäkerhetstjänster och prenumerationsbaserad cybersäkerhet


Infinigate, ledande inom värdeadderande IT-säkerhetsdistribution, satsar på att intensifiera sitt fokus på moln-affärer och prenumerationsbaserade tjänster inom cybersäkerhet.

Som Klaus Schlichtherle, CEO hos Infinigate Group, tidigare annonserat ligger koncernens fokus på att expandera såväl geografiskt som omsättningsmässigt "Våra leverantörer frågar oss ständigt om vi ska expandera geografiskt eftersom de uppskattar vårt dedikerade fokus och vår affärsstrategi och den kvalitet vi levererar. Vi lyckas helt enkelt addera värde till deras verksamhet såväl som hos våra kunders, IT-återförsäljarnas, verksamhet” säger Klaus Schlichtherle.

Utöver fokus på geografisk expansion satsar nu Infinigate på att öka sitt affärsfokus på molnsäkerhet och prenumerationsbaserade tjänster inom cybersäkerhet. För att leda arbetet och den offensiva strävan att nå omsättningsmålet på €1.5 miljarder innan 2024 har Infinigate anlitat Julien Antoine som Chief Business Development Officer och utsett Andreas Bechtold till Chief Revenue Officer. Båda har gedigen och lång erfarenhet av att utveckla och expandera IT-säkerhetsmarknaden i Europa.

Läs pressmeddelandet i sin helhet:
https://www.infinigate.com/News/Infinigate-Group-names-two-new-executives-to-lead-1.5-billion-growth-drive/
Om Infinigate

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning. 

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz. 

För mer information välkommen att kontakta: 

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@infinigate.se