Utbildning

Kunskap som vi gärna delar

Lära mer om IT-säkerhet?

Infinigate erbjuder teknik- och säljutbildning för de lösningar som finns i utbudet. Som auktoriserat Training Center för ett flertal leverantörer kan Infinigate hjälpa dig att nå certifieringarna som behövs för ditt företag. Kurslokalen står redo i Uppsala men utbildningar anordnas även online eller på plats ute i landet.

Infinigate hjälper till!

Teknisk utbildning
Målet med våra tekniska kurser är att förse kursdeltagarna med den praktiska kunskapen som behövs vid installation, konfigurering, och problemlösning för produkterna som finns i vårt utbud.

Säljutbildning
Våra kurser med säljfokus ger en överblick av våra leverantörers lösningar och förklarar licensieringen samtidigt som kursdeltagarna får argumenten som behövs för att kunna sälja lösningarna.

Säkerhetsskola
På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar.

Workshops, roadshows och event
Tillsammans med våra leverantörer anordnar vi regelbundet workshops, roadshows och andra event för att informera och uppdatera dig och dina kunder om de senaste lösningarna.

Skräddarsydda utbildningar
Företagsutbildning är en kostnadseffektiv och flexibel utbildningslösning som är lämplig när flera personer på företaget behöver gå samma utbildning. Planering sker alltid i samarbete med kunder och kan till exempel resultera i standardkurser, anpassade kurser eller skräddarsydda speciallösningar. Vi utformar företagsanpassade kurser såväl i våra lokaler som hos er. Begär gärna offert.

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd.
Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär.

Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate.

Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!