+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

INFINIGATE IT-SÄKERHETSSKOLA

VISSTE DU? Under första halvåret 2021 ökade antalet ransomwareattacker med 93%
 Denna drastiska ökning gjorde att även antalet betalningar till följd av ransomware ökade med 171% med ett genomsnitt på förbluffande 315.000 EUR.

DAGS FÖR SÄKERHETSSKOLA
Vill du lära dig mer om IT-säkerhet?

På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar. Du och dina kollegor får inblick i vilka lösningar som kan passa in var och vilka sårbarheter de tar hand om.  Som återförsäljare får du även säljpitchar som ni kan ha nytta av i er strävan att hjälpa kunderna skydda sin IT-miljö.  Efteråt har du många kloka, roliga och intressanta insikter om IT-säkerhet.

VISSTE DU ATT...
  • Svenska företag är bland de mest utsatta för cyberangrepp
  • Cyberbrott kostar mer än naturkatastrofer
  • Var 14e sekund sker en ransomwareattack
  • 64% av företagen anser att medarbetare är den största källan till oro när det gäller IT-säkerhet!
I en tid när samhället är försvagat rustar cyberkriminella upp för att utföra mer sofistikerade attacker, tjäna mer pengar och orsaka större skada. Glöm inte bort att prata om IT-säkerhet!

PÅ PLATS!
Vi på Infinigate tycker det är kul att mötas när vi kan!
Vill ni att vi kommer ut och kör IT-säkerhetsskolan på plats för er eller era kunder bokar vi gärna in en tid för detta. Presentationen är ca 1 timme lång och går såklart att kombinera med en frukost eller lunch.
Kontakta oss så bokar vi in ett datum när det är säkert igen!

WEBINAR
Vill du delta på Infinigates säkerhetsskola online?

Anmäl dig till något utav våra kostnadsfria schemalagda webinar.
Passar inte datumen?
Vi anpassar såklart tider och innehåll efter era önskemål.
Kontakta oss så kommer vi överens om upplägg!

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!