IRONSCALES

SAFER TOGETHER

Epostsäkerhet baserad på AI och human insight...


IRONSCALES är en integrerad molnbaserad e-postsäkerhetsplattform som ger organisationer och företag en komplett lösning för epostsäkerhet. IRONSCALES stoppar avancerade attacker som tagit sig förbi  Secure Email Gateways och förhindrar kontoövertagande.

AKTUELLT HOS IRONSCALES

NY RAPPORT: KRAFTIG ÖKNING AV BEC-ATTACKER

BEC (Business Email Compromise) väntas öka dramatiskt kommande år. Samtidigt använder organisationer fortfarande teknik och skyddsåtgärder som denna typ av attacker tar sig förbi. Läs mer i rapport av Osterman Research.

EFFEKTIVT SKYDD MOT NÄTFISKE - NY GUIDE

Vet du hur en Vishing-attack går till eller hur Barrel-fishing drabbar? Nätfiske slukar alltmer resurser för IT-teamen och metoderna blir mer raffinerade. IRONSCALES nya guide ger värdefulla insikter, bästa praxis och praktiska råd för att begränsa risken för nätfiskeattacker.

AI DRIVER UTVECKLINGEN AV NÄTFISKE

AI-revolutionens risker och möjligheter diskuteras överallt och teknologin plockades tidigt upp av cyberkriminella. AI-drivna nätfiskeattacker är redan här och stora organisationer kan förvänta sig en snabb ökning av Business Email Compromise (BEC) attacker framöver.

PRODUKTER

  • Advanced Real-time Malware & URL Protection
  • Credential Theft Prevention
  • Account Takeover Protection & Prevention
  • BEC Attack Protection
  • Security Awareness Training
  • Phishing Simulation Testing & Training

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om IRONSCALES MSP program som ger dig möjligheten att optimera ditt tjänsteerbjudande och ge dina kunder bättre support?
Betala endast för de licenser som används per månad.

Mer om IRONSCALES MSP

News

Hello 2023 och NIS2-direktivet för ökad säkerhet i Europa
29.12.2022

2023 blir tufft för de säkerhetsansvariga. Cyberattackerna ökat lavinartat, man måste hantera den globala ekonomiska osäkerheten som råder och dessutom anpassa sig till nya cybersäkerhetsregelverk...

Tips till TV-soffan: Informationssamhälle eller desinformationssamhälle?
18.09.2020

I och med AI-eran har data blivit den nya tidens olja. Mest data = mest makt. Anna Ohlström Ferm, marknadsansvarig hos Infinigate tipsar om IT-intensiva serier som adresserar jakten på data...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss