Cybersäkerhetsleverantören Ivanti utser Infinigate-gruppen till värdeadderande distributör


Infinigate Group, värdeadderande distributör för cybersäkerhetslösningar i Europa, har tecknat avtal med Ivanti, leverantör av Ivanti Neurons automation platform som upptäcker, managerar, säkrar och underhåller IT miljöer från cloud till edge.

Samarbetet följer efter att Ivanti fortsatt sin tillväxtresa genom att ha förvärvat flera cybersäkerhetsleverantörer, däribland MobileIron, Pulse Secure och RiskSense.

Infinigate Groups VD, Klaus Schlichtherle “Vi är väldigt stolta att vara den värdeadderande distributören som Ivanti väljer för att nå ut med sina lösningar i Europa. Vår passion är att arbeta med organisationer som bidrar till ett säkrare samhälle och vi ser fram emot den här möjligheten att arbeta med en av de mest innovativa inom IT-sektorn”

Peter Strand, VD hos svenska dotterbolaget Infinigate Sverige AB ”På den svenska marknaden är vi redan igång för fullt med samarbetet med Ivanti. Vi har haft förmånen att arbeta med stora delar av Ivantis team och känner dem väl. Vår metodik för att hjälpa leverantörer vinna mark är väl inarbetad. Infinigates uppdrag är att hjälpa IT-återförsäljare att växa sin IT-säkerhetsaffär genom att bredda och utveckla sitt säkerhetserbjudande. Att vi nu kan erbjuda hela Ivantis portfölj är mycket spännande.” 

Läs pressmeddelandet från Infinigate Group gällande samarbetet.

Kontakta Infinigate

Om Infinigate

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. Med en portfölj av marknadsledande IT-säkerhetsleverantörer är Infinigates uppdrag är att hjälpa återförsäljare att utveckla sitt säkerhetserbjudande och nå ut med IT-säkerhetslösningar till företag och organisationer.

Infinigates kunskap och stöd uppskattas av partnerkanalen runt om i Europa. I synnerhet eftersom världen digitaliseras i allt snabbare takt och cyberkriminaliteten slår rekord efter rekord. Efter mottot ”making IT security everyone's business” arbetar numera över 1200 medarbetare i Infinigate-gruppen.

Infinigate finns i 30 länder och har kunder i över 50 länder. Huvudkontoret finns i Schweiz. Genom fokus, kunskap och service utöver det vanliga har Infinigate etablerat sig som ledande värdeadderande distributör för cybersäkerhet i Europa.

För mer information välkommen att kontakta: 

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@infinigate.se