+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

Ivanti

MOBILE FIRST!

Tillgång till affärsdata från den enhet du väljer, när du behöver den


Produkterna från Ivanti säkrar och administrerar appar och dokument på mobila enheter för små och stora organisationer. De stödjer både mobila enheter som är knutna till företag och enheter som är knutna till enskilda individer. Ivanti ger multi-OS administration på alla mobila OS plattformar.

AKTUELLT HOS IVANTI

KLIENTSKYDD FÖR MOBILEN EN SJÄLVKLARHET

Idag har tre fjärdedelar av oss tillgång till företagskänslig information från vår mobil. Allt fler cyberattacker sker mot mobila enheter. Att skydda sin mobila enhet är lika viktigt som att skydda ditt nätverk, din klient och dina servrar mot intrång.

TUNE INTO IVANTI PODDEN!

I Ivantis podd "MobileIron Musings" grubblar och funderar MobileIronexperter kring mobilitet och säkerhet. Nya avsnitt varannan vecka i höst. Avsnitten är kortare än 10 minuter och fyllda med kul, lärorik och intressant fakta kring mobilsäkerhet. Tune in!

8 SÄTT MOBILEIRON KAN HJÄLPA DIG ATT SKYDDA DITT REMOTE-KONTOR.

Att arbeta från vilken enhet som helst, var som helst och närsomhelst har under pandemin blivit allt mer accepterat hos företag. Men hur vet man att företagets information hanteras säkert och kontrollerat? MobileIron möjliggör detta och skyddar moln, appar och klienter. Ladda ner MobileIrons White paper för att ta reda på mer.

PRODUKTER

EMM  
Enterprise Mobility Management Platform
Access 
Cloud Security with MobileIron Access
Bridge 
Windows Security with MobileIron Bridge
Apps
Threat Defense 

News

2021 hej hallå! Vad händer då?
07.01.2021

2020 blev året då världen vändes upp och ner av Covid-19, digitaliseringen tog ett gigantiskt kliv framåt och antalet cyberhot ökade lavinartat. Vilka cybersäkerhetsutmaningar kan vi vänta oss 2021? Vi har samlat säkerhetsexperternas spådomar!

Gartner top10 lista: Vilka säkerhetsprojekt är viktiga för svenska organisationer?
06.10.2020

Vilka säkerhetsprojekt är viktiga? Att ha rätt säkerhetslösningar på plats har aldrig varit viktigare. Men var ska man börja och vilka säkerhetsprojekt bör prioriteras?

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss