Ivanti

Make your Everywhere Workplace possible

Ivanti hittar, återställer och skyddar varje enhet, överallt . Automatiskt.


Ivanti har produkter och lösningar som hjälper stora och små företag runt om i världen att få koll och kontroll på alla klienter och enheter. De har verktyg för automatiserad och central managering. De erbjuder klientskydd för alla mobila enheter oavsett om de hör till verksamheten eller ägs privat av personalen. Ivantis hyperautomatiserade plattform tar övervakning, managering och säkerhetsarbete till en ny nivå.     

AKTUELLT HOS IVANTI

2022 EVERYWHERE WORKPLACE REPORT

71% av anställda skulle hellre arbeta på distans än att bli befordrade. Över 5000 distansarbetare svarade nyligen på en undersökning genomförd av Ivanti. Hur ligger det till med säkerheten? Läs mer vad organisationer behöver göra för att hålla nätverk och enheter säkra!

IVANTI ÅTERIGEN UTSEDD TILL LEDARE AV GARTNER

För tredje året rad har Ivantis ITSM plattform Neurons blivit utsedd ledare i Gartner® Magic Quadrant™ for IT Service Management Tools 2022. Ivanti lovordas specifikt för bred funktionalitet, sitt gränssnitt och anpassning till vertikaler.

News

Ivanti tecknar Europaavtal med Infinigate
29.04.2022

Cybersäkerhetsleverantören Ivanti utser Infinigate-gruppen till värdeadderande distributör...

Event
Vårmingla med Infinigate
03.03.2022

Vi längtar efter att ses! Välkommen till Infinigate IT-DATE i Malmö den 6 april och i Göteborg den 11 maj...

Allvarlig sårbarhet: Log4shell
13.12.2021

Infinigate uppmanar att man ser över sina och kunders system efter sårbarheten CVE-2021-44228 även kallad Log4shell...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss