Upptäck Safe Port - en ny skanner från TXOne.

Snabb och användarvänlig med robust design...

Vill du vara säker på att din OT-miljö inte får skadlig programvara från USB-media?

Safe Port är din ultimata lösning! Produkten erbjuder blixtsnabb skanning av USB-media
, skyddar mot skadlig programvara och är lätt att använda. Med sin robusta design för industrier och enkel integration med andra verktyg är Safe Port det perfekta sättet att hålla din OT-miljö säker.

5 anledningar att välja Safe Port


1. Blixtsnabb skanning: Skannar 7500+ filer på bara en minut - blixtsnabb hotdetektering.

2. Intuitivt gränssnitt: Ingen huvudvärk här! Safe Port har ett användarvänligt gränssnitt för enkel användning, även för icke-tekniska användare.

3. Industriell design: Byggd för att klara stötar, vibrationer, damm och extrema OT-temperaturer. Tillförlitlighet när det behövs som mest!

4. Snabb insyn: Få realtidsuppdatering om hur skanningen går, upptäckta hot, enhetsinformation etc. Få glasklar insyn i din OT-säkerhetsstatus.

5. Integrerad lösning: Fungerar sömlöst med Portable Inspector Pro och ElementOne. Effektivisera din säkerhetsprocess utan ansträngning.

Vill du veta mer?

Arbetar du med OT-säkerhet? Är du en återförsäljare som tänker att Safe Port borde vara intressant för dina kunder?

Kontakta Infinigate

Om Infinigate


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!