Yubico

MAKING THE INTERNET SAFER FOR EVERYONE

Säker inloggning för datorer, telefoner, onlinetjänster och servrar med YubiKey


Säker autentisering, tillförlitlig lösning och snabb implementering! Exponerade kontouppgifter utgör det största IT-säkerhetshotet för företag idag. YubiKeys säkra multifaktorautentisering skyddar onlinekonton för anställda, partner och kunder från skadlig kod, nätfiske och angrepp via en mellanman.

AKTUELLT HOS YUBICO

YUBICO ACADEMY

Vill du komma igång med att sälja Yubico? Yubico Academy portalen erbjuder resurser som produktinformation. certifieringsstöd, marknadsföringsmaterial och mycket annat!

6 FRÅGOR ATT STÄLLA OM CYBERFÖRSÄKRING

Är ditt företag ute efter en cyberförsäkring? Yubico ger tips på 6 frågor som ditt företag bör fråga försäkringsbolagen inför tecknande av en cyberförsäkring.

SKYDDA DITT GOOGLE KONTO MED YUBIKEY

Miljoner av oss är beroende av våra google-konton för tillgång till Gmail, Google Apps, YouTube, Google+ och mer. Skydda dina inloggningsuppgifter och den viktiga information som befinner sig på ditt google konto med YubiKey!

MÄTBARA EFFEKTER MED YUBIKEYS

Organisationer som använder YubiKeys ser en kraftig riskreducering, ökad affärstillväxt och effektivitet genom hela verksamheten visar ny rapport från Forrester. Ta del av resultaten och hur YubiKeys snabbt skapat värde för de organisationer som deltagit i studien.

Bild


Handla Yubico

Här kan du handla, fråga om produkter samt få information, inklusive lagerstatus. Du hittar webshoppen i vår nya partnerportal ID Connect. Logga in.

News

Yubico lanserar YubiKey 5Ci
20.08.2019

Idag presenterar Yubico YubiKey 5Ci, världens första säkerhetsnyckel designad med både USB-C och Lightning-kontakter i samma enhet.

Varför är Yubico så hett?
28.05.2019

Yubikey är en superhet produkt. Företaget som står bakom heter Yubico och grundaren är svenska Stina Ehrensvärd. Infinigate möter Yubico på RSA Conference och på huvudkontoret i Stockholm...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!

Kontakta oss