Cybereason utser Infinigate till exklusiv distributör i hela Europa


Rotkreuz, Schweiz, 14 september 2022:

Infinigate-gruppen, värdeadderande distributör med fokus på cybersäkerhet, har blivit utsedd till exklusiv distributör av cybersäkerhetsleverantören Cybereason.

Med hjälp av topprankad teknik skyddar Cyberreason servrar, arbetsstationer och mobila enheter. Deras lättviktsagent gör att processerna är snabba och med hjälp av sofistikerade rapportverktyg blir analysen kring misstänkt beteende och pågående attacker väldigt exakt och detaljrik. Cybereason väljer Infinigate tack vare deras fokus och djupgående kunskap som gör att de är synnerligen lämpade att hjälpa IT-återförsäljare utvecklas sitt erbjudande och växa sin IT-säkerhetsaffär.
 

Om Infinigate

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. Med en portfölj av marknadsledande IT-säkerhetsleverantörer är Infinigates uppdrag är att hjälpa återförsäljare att utveckla sitt säkerhetserbjudande och nå ut med IT-säkerhetslösningar till företag och organisationer.

Infinigates kunskap och stöd uppskattas av partnerkanalen runt om i Europa. I synnerhet eftersom världen digitaliseras i allt snabbare takt och cyberkriminaliteten slår rekord efter rekord. Efter mottot ”making IT security everyone's business” arbetar numera över 500 medarbetare i Infinigate-gruppen.

Infinigate finns i 11 länder (Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Storbritannien, Nederländerna, Belgien). Huvudkontoret finns i Schweiz. Infinigate täcker därmed över 85% av marknadspotentialen för cybersecurity i västra Europa och har etablerat sig som ledande värdeadderande distributör för cybersäkerhet i Europa.


För mer information välkommen att kontakta: 

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@infinigate.se