Vilka säkerhetsprojekt är viktiga för svenska verksamheter?


Vilka säkerhetsprojekt är viktiga? Att ha rätt säkerhetslösningar på plats har aldrig varit viktigare. Men var ska man börja och vilka säkerhetsprojekt bör prioriteras? Analysföretaget Gartner har publicerat 2020-2021 års topp tio lista. Infinigate tycker till kring innehållet...

GARTNER REKOMMENDERAR 


Analysföretaget Gartner har publicerat 2020-2021 års topp tio lista för säkerhetsprojekt som bör prioriteras av verksamheter. Listan är baserad på analyser och prognoser och har tagit hänsyn till omständigheterna som följer i spåren av Covid-19. 

Infinigate är värdeadderande IT-säkerhetsdistributör. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. I vår portfölj har vi leverantörer av produkter och lösningar inom samtliga av Gartners prioriterade områden. 

INFINIGATE TYCKER TILL...


Infinigates Johan Norén (högst upp vä), Thomas Hagelid (högst upp hö), David Molin (längst ner vä) och Nicolas Robertson (längst ner hö) diskuterar listan och är överens: Punkterna kan tyckas luddiga när man bara läser rubrikerna, men innebörden är desto viktigare för att nå bättre säkerhet och slippa få verksamheten störd av cyberkriminella: Få kontroll på processerna, ha rätt verktyg på plats, använd den senaste tekniken och automatisera! 

Läs listan och diskussionen kring punkterna 
HÄR och spana in webinar på temat med Infinigate HÄR

Om Infinigate

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning. 

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz. 

För mer information välkommen att kontakta: 

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige  
0708-65 10 38 el. peter.strand@infinigate.se 

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige  
0708-65 10 23 el. anna@infinigate.se