Hallå där Richard Rydell. Välkommen till Infinigate! 😊

Richard Rydell

Vi säger hej till Richard Rydell, ny Business Development Manager hos Infinigate.  Richard kommer närmast från Check Point där han arbetat som säljare med fokus på small & medium business. Hos Infinigate blir det primära fokuset att stötta ÅF-kanalen utveckla affärer och erbjudandet kring Check Point. 


Hej Richard Rydell, ny kollega hos Infinigate! Är du lite trött efter din första månad hos Infinigate?  

- Absolut inte trött, tvärtom väldigt taggad. Det är upplyftande att se att det finns så mycket att göra och jag ser fram emot att möta både återförsäljare och kunder och fördjupa mig i deras dagliga utmaningar och hur vi kan hjälpa dem bli bättre på IT-säkerhet. 

Du gillar att vara "in it to win it"? 
- Det bästa med att vara säljare är när man lyckas vinna kundens förtroende och tillit. Det är då vi tillsammans kan åstadkomma förändring och förbättring. 

Härom dagen pratade du dig alldeles hes för Check Point CloudGuard. Varför har den lösningen en sådan varm plats i ditt hjärta? 
- Haha ja, det kanske stämmer. CloudGuard är egentligen ett samlingsbegrepp för Check Points lösningar för olika aspekter av molnsäkerhet. Det som gör mig extra engagerad kring dessa lösningar är att det finns så mycket att göra inom området plus Check Points fina helhetserbjudande med allt från brandväggar i molnet och posture management till skydd för webbapplikationer, API:er och kod-utveckling.

Du bor i Sollentuna. Hejar du på något lag?
- Jajamen jag bor i Sollentuna och blev Stockholmare 2007. Jag är smålänning i själ och hjärta, född och uppvuxen i Vetlanda. Jag tittar gärna på hockey och det är givetvis HV71 för hela slanten. Eller som vi säger: HÅÅÅVEEE! Vågar man säga det här?

Tack för samtalet Richard och välkommen till Infinigate!

Om Infinigate

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. Med en portfölj av marknadsledande IT-säkerhetsleverantörer är Infinigates uppdrag är att hjälpa återförsäljare att utveckla sitt säkerhetserbjudande och nå ut med IT-säkerhetslösningar till företag och organisationer.

Infinigates kunskap och stöd uppskattas av partnerkanalen runt om i Europa. I synnerhet eftersom världen digitaliseras i allt snabbare takt och cyberkriminaliteten slår rekord efter rekord. Efter mottot ”making IT security everyone's business” arbetar numera över 1200 medarbetare i Infinigate-gruppen.

Infinigate finns i 30 länder och har kunder i över 50 länder. Huvudkontoret finns i Schweiz. Genom fokus, kunskap och service utöver det vanliga har Infinigate etablerat sig som ledande värdeadderande distributör för cybersäkerhet i Europa.

För mer information välkommen att kontakta: 

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@infinigate.se