Vectra

SÄKERHETSLÖSNINGAR SOM TÄNKER SJÄLV

AI för att upptäcka cyberattacker i realtid


Vectra Networks erbjuder intrångsdetektering utöver det vanliga. De använder sig av en patentregistrerad metod som kombinerar datavetenskap och maskininlärning för att upptäcka hot och skadlig kod i nätverk.

AKTUELLT HOS VECTRA

BLI EXPERT PÅ VECTRA

Bygg din kunskap kring VECTRA. Det finns två certifieringsutbildningar (online & on demand) som du om VECTRA-partner kan hitta i partnerportalen.

VECTRA + MICROSOFT = SOC VISIBILITY TRIAD

Vectra och Microsoft samarbetar för att hjälpa säkerhetsavdelningar att få ännu större insyn och möjlighet att stoppa cyberattacker. SOC Visibility Triad kallar de visionen som Gartner identifierat som nödvändig för att framtidens SOC:ar ska kunna stoppa framtidens hot.

VECTRA COGNITO FÖR OFFICE 365!

Vill du lära dig mer om Vectra Cognito för Office 365? Lyssna in på Vectras On-Demand webex och lär hur Vectra upptäcker cyberattacker och jagar hot på det snabbaste och mest effektiva sätt - både i Public Cloud, privata datacenter och företagsmiljöer.

FRÅGA DINA KUNDER OM IT-SÄKERHET

Om inte du frågar kunden är det troligt att någon annan gör det. Cyberkriminella ligger inte på latsidan och det gör inte vi heller. Infinigate tipsar gärna och hjälper dig som är IT-återförsäljare att utveckla din IT-säkerhetsaffär. Så att du blir den som hjälper dina kunder säkra sin verksamhet med rätt lösningar.

News

Hallå-där Kristofer Berg, Nordenansvarig hos Vectra
03.06.2020

Vi pratar med Kristofer Berg som arbetar hos AI-företaget Vectra om passion för sitt jobb och för tekniken och vad som krävs för att lyckas...

Infinigate tittar in hos Vectra på RSAC 2019
15.05.2019

"Vectra är först och främst ett AI-företag, men data är det vi lever av", säger Mike Banic, marknadschef hos Vectra...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd.
Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär.
Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate.

Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!