Veritas

DATAMANAGERING OCH INFORMATIONSSÄKERHET

Från kaos till klarhet när det gäller multi-cloud data management!


Med Veritas säkerställer du att informationen finns tillgänglig där och när du behöver den. Få kontroll på vem som producerat informationen, vem som äger den och var den finns. Förr eller senare kommer vi att drabbas av ett litet eller stort datorhaveri. Har ditt företag en återställningsplan?

AKTUELLT HOS VERITAS

THE VULNERABILITY LAG NORDICS

55% av nordiska företag har drabbats av minst en ransomware attack som har orsakat driftstopp. Veritas ger tips om konkreta steg verksamheter behöver ta för att förbättra sin IT-säkerhetsstrategi. Läs rapporten!

HAR DU BETALAT LÖSENSUMMAN?

Ransomware har snabbt blivit en oönskad del av vår vardag. Läs Veritas nordiska undersökning kring ransomware och ta del av tips för en bra cybersäkerhetsstrategi!

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om Veritas MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Veritas lösningar för informationssäkerhet, tillgänglighet och backup  till dina kunder och ta betalt/kvartal för det som används? 

News

1 av 3 drabbas av ransomware
19.05.2021

I början av maj drabbades Colonial Pipeline av en utpressningsattack som orsakade brist på bränsle i stora delar av USA. Att ha en strategi för att skydda sig mot ransomware är viktigare än någonsin...

2021 hej hallå! Vad händer då?
07.01.2021

2020 blev året då världen vändes upp och ner av Covid-19, digitaliseringen tog ett gigantiskt kliv framåt och antalet cyberhot ökade lavinartat. Vilka cybersäkerhetsutmaningar kan vi vänta oss 2021? Vi har samlat säkerhetsexperternas spådomar!

Gartner top10 lista: Vilka säkerhetsprojekt är viktiga för svenska organisationer?
06.10.2020

Vilka säkerhetsprojekt är viktiga? Att ha rätt säkerhetslösningar på plats har aldrig varit viktigare. Men var ska man börja och vilka säkerhetsprojekt bör prioriteras?

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!

Kontakta oss