+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

Veritas

DATAMANAGERING OCH INFORMATIONSSÄKERHET

Från kaos till klarhet när det gäller multi-cloud data management!


Med Veritas säkerställer du att informationen finns tillgänglig där och när du behöver den. Få kontroll på vem som producerat informationen, vem som äger den och var den finns. Förr eller senare kommer vi att drabbas av ett litet eller stort datorhaveri. Har ditt företag en återställningsplan?

AKTUELLT HOS VERITAS

HAR DU BETALAT LÖSENSUMMAN?

Ransomware har snabbt blivit en oönskad del av vår vardag. Läs Veritas nordiska undersökning kring ransomware och ta del av tips för en bra cybersäkerhetsstrategi!

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om Veritas MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Veritas säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? Veritas MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

News

I fokus...
1 av 3 drabbas av ransomware
19.05.2021

I början av maj drabbades Colonial Pipeline av en utpressningsattack som orsakade brist på bränsle i stora delar av USA. Att ha en strategi för att skydda sig mot ransomware är viktigare än någonsin...

2021 hej hallå! Vad händer då?
07.01.2021

2020 blev året då världen vändes upp och ner av Covid-19, digitaliseringen tog ett gigantiskt kliv framåt och antalet cyberhot ökade lavinartat. Vilka cybersäkerhetsutmaningar kan vi vänta oss 2021? Vi har samlat säkerhetsexperternas spådomar!

Gartner top10 lista: Vilka säkerhetsprojekt är viktiga för svenska organisationer?
06.10.2020

Vilka säkerhetsprojekt är viktiga? Att ha rätt säkerhetslösningar på plats har aldrig varit viktigare. Men var ska man börja och vilka säkerhetsprojekt bör prioriteras?

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!

Kontakta oss