RSAC 2021 världens största IT-säkerhetskonferens 17-20 maj


Normalt är vi på plats i San Francisco när världens största IT-säkerhetskonferens äger rum. I år bevakar vi konferensen online & välkomnar till Security Talk & cocktails 19 maj kl. 19.00. 


Infinigate rekommenderar hur du får bäst koll på trenderna efter RSAC 2021:

Ställ frågor i mässan...

Vandra runt i mässan och besök säkerhetsleverantörer. Ställa frågor till leverantörerna i mässan så får du en bra känsla för vad som är hett och kommande.

Tips på samtalsämnen...


Hur ser ni på säkerhet ur ett AI-perspektiv?
AI ur ett säkerhetsperspektiv är diskuterat. Enligt säkerhetsrapport från ENISA (European Union Agency for Cybersecurity) från 2020 är det bara en tidsfråga innan AI vänds emot oss och lurar våra säkerhetssystem. Cyberkriminella kommer att använda algoritmer för att plundra och manipulera system, vad anser man om denna heta potatis i mässan?

Vilka ämnen kommer leverantören att lägga fokus på det närmsta året?
Omvärldsbevaka! MFA, Cloud, Identity, Passwordless och Zero Trust är stora fokusämnen hos RSA. Vilket fokus har de leverantörer du besöker i mässan? Stämmer det överens med dina funderingar kring IT-säkerhet?

Alla vill till molnet. Men är det säkert? Efterlevs lagar som GDPR och NIST?
Alla pratar om att de ”ska till molnet”. Det finns stora fördelar med att ha appar och IT-infrastruktur i molnet, man får arbeta i den senast uppdaterade versionen och slipper besvär med underhåll och support med systemen. Betalningsmodellen är oftast mer flexibel och tillgängligheten ökas. Men hur är det med säkerheten? Hur är det med den juridiska aspekten och kan man vara säker på att gällande säkerhetsföreskrifter och lagar efterlevs? Vad säger leverantören du pratar med?

Spana in vilka Key Note speakers som vi vill missa! 
Och JA!! anmäl dig till 
INFINIGATE security talk & cocktails!

Välkommen.


Läs mer

Om Infinigate

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. Med en portfölj av marknadsledande IT-säkerhetsleverantörer är Infinigates uppdrag är att hjälpa återförsäljare att utveckla sitt säkerhetserbjudande och nå ut med IT-säkerhetslösningar till företag och organisationer.

Infinigates kunskap och stöd uppskattas av partnerkanalen runt om i Europa. I synnerhet eftersom världen digitaliseras i allt snabbare takt och cyberkriminaliteten slår rekord efter rekord. Efter mottot ”making IT security everyone's business” arbetar numera över 500 medarbetare i Infinigate-gruppen.

Infinigate finns i 11 länder (Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Storbritannien, Nederländerna, Belgien). Huvudkontoret finns i Schweiz. Infinigate täcker därmed över 85% av marknadspotentialen för cybersecurity i västra Europa och har etablerat sig som ledande värdeadderande distributör för cybersäkerhet i Europa.


För mer information välkommen att kontakta: 

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@infinigate.se