+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

N-able

Verktygen för att erbjuda IT-support

tjänster kring övervakning & managering, patchning, ärendehantering, remotesupport, backup, lösenordshantering...


N-able har bland annat produkter för övervakning och managering av servrar och klienter för stora och små företag. Onsite eller i molnet. Till detta kan du koppla fler funktioner som backup, ärendehantering, remotesupport, lösenordshantering med mer. N-ables sortiment kan erbjudas som tjänst med månadsbetalning vilket gör dem till ett utmärkt val för dig som Manages Service Provider.

AKTUELLT HOS N-ABLE

MSP-TJÄNSTER FÖR ERFARNA PARTNERS

Behärskar du grunderna som en MSP kan erbjuda? Kanske är det dags att systematisera, operera och skala? Vill du öka effektiviteten och säkerheten genom att leverera fantastiska lösningar till dina kunder? N-able och Infinigate hjälper dig som ÅF att skräddarsy den affärsmodell som passar dig så att du utmärker dig på marknaden!

5 MSP-TRENDER SOM SKAPAR FRAMGÅNG 2021!

2021 är det rättvist att säga att cybersäkerhetstrender gynnar MSP-modellen, eftersom stora delar av arbetskraften arbetar hemifrån är ingen bättre rustad att övervaka och hantera företagens miljöer än MSP!

PRODUKTER

N-CENTRAL
RMM 
BACKUP (backup)
TAKE CONTROL (remote support)
PASSPORT (lösenordshantering)
MSP MANAGEMENT (ärendehantering)

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

N-able är en specialdesignad plattform för dig och ditt interna IT-team och levererar den prestanda du förväntar dig, det skydd du och dina kunder behöver och det partnerskap du letar efter. Vill du veta mer om N-able  MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? Kontakta oss på Infinigate!

News

Sophos
Event: MSP Congress 21 september
01.07.2021

Tillsammans med analysföretaget Canalys arrangerar Infinigate och systerbolaget Acmeo ett europeiskt MSP-event riktat till återförsäljare. Hur lyckas med IT-säkerhet som tjänst? Hur ser marknaden ut?...

RSA Conference 2021 17-20 maj
06.05.2021

Världens största IT-säkerhetskonferens står inför dörren. Infinigate rekommenderar hur du får bäst koll på trenderna efter RSAC 2021...

Filmtips på temat cybersäkerhet
31.03.2021

Infinigate tipsar: 4 dokumentärer om cybersäkerhet för dig som saknar släktmiddagar i påsk...