+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

SonicWall

NÄTVERKSSÄKERHET OCH DATASKYDDSLÖSNINGAR

Säkra dina system, dina användare och din information


SonicWall förser kunder och partners med intelligent nätverkssäkerhet och dataskyddslösningar som gör det möjligt att dynamiskt säkra, kontrollera och optimera deras nätverk. SonicWalls produkter hyllas särskilt för sin användarvänlighet, den höga kvalitén och den höga prestandan.

AKTUELLT HOS SONICWALL

SONICWALL CYBER THREAT REPORT MID-YEAR 2021

Ransomware löper amok. Antalet attacker ökar lavinartat och skadan som attackerna orsakar blir allt mer allvarliga och kännbara för företag, verksamheter och samhälle. Läs rapporten och hjälp dina kunder vara bättre förberedda för framtida ransomwareattacker.

KAMPANJ: XTRA RABATT PÅ UPPGRADERING

Nu kan du erbjuda uppgradering till senaste SonicWall-modellen inklusive 3 års underhållsavtal (essential services) till kraftigt rabatterat pris! Utöver den normala rabatten på 20% finns nu extra pinnar att plocka!

SONICWALL BOUNDLESS CYBERSECURITY

När cyberhoten är gränslösa måste säkerheten vara obegränsad! SonicWall hjälper organisationer mobilisera sin IT-säkerhet. Det är hög tid för SonicWall Boundless Cybersecurity!

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om SonicWall MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja SonicWall säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? SonicWall MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

News

Event
Event: MSP Congress 21 september
01.07.2021

Tillsammans med analysföretaget Canalys arrangerar Infinigate och systerbolaget Acmeo ett europeiskt MSP-event riktat till återförsäljare. Hur lyckas med IT-säkerhet som tjänst? Hur ser marknaden ut?...

RSA Conference 2021 17-20 maj
06.05.2021

Världens största IT-säkerhetskonferens står inför dörren. Infinigate rekommenderar hur du får bäst koll på trenderna efter RSAC 2021...

Filmtips på temat cybersäkerhet
31.03.2021

Infinigate tipsar: 4 dokumentärer om cybersäkerhet för dig som saknar släktmiddagar i påsk...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss