Sophos

SECURITY MADE SIMPLE

Sophos vet att lösningen på komplexa problem inte är mer komplexitet. De vet att enkel säkerhet är bättre säkerhet.

Sophos arbetar lika fokuserat med nätverkssäkerhet som med klientsäkerhet. Dessutom har de unik teknologi - Synchronized Security - som möjliggör för lösningarna att kommunicera med varandra och arbeta tillsammans. Lösningen manageras naturligtvis centralt. Allt för att uppnå säkrare och mindre komplicerad säkerhet!

Aktuellt hos Sophos

Sophos Roadshow | 30/5 | Winery Hotel

Sophos roadshow landar på Winery Hotel i Stockholm den 30 maj för att uppdatera återförsäljare om det senaste. Det blir möjligt att välja teknik- eller säljspår. Säkra din plats bums!

Bli dina kunders SOC med Sophos MDR

Med Sophos Managed Detection & Response får du hjälp av Sophos säkerhetsteam för att skydda dina kunders verksamhet. Sophos MDR-lösning kan övervaka systemen oberoende av vilka säkerhetslösningar som finns på plats.

Sophos Partner Care

Ett dedikerat team av experter finns tillgängliga 24/7 för att svara på frågor kring offerter, licenser, NFR och annat. Har du frågor som är operationella, icke-tekniska är Sophos Partner Care rätt forum. Du når dem via online-formuläret 👉"New Customer / Partner Care Case" 👈

Aktuella kampanjer hos Sophos

Sophos erbjuder användarvänliga och effektiva IT-säkerhetslösningar till små och stora företag. Nu finns ett flertal kampanjer som sänker investeringströskeln för dina kunder.

Bild


Handla Sophos

Här kan du handla, fråga om produkter samt få information, inklusive lagerstatus. Du hittar webshoppen i vår nya partnerportal ID Connect.

Sälj säkerhet som tjänst

Vill du veta mer om Sophos MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Sophos säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? Sophos MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

Mer om Sophos MSP

News

Hallå där Martin Soläng
07.12.2023

Under hösten tog Martin Soläng över som regionansvarig hos Sophos. Vi samtalar om framgångsfaktorer och fokus...

Sophos utser Infinigate till årets distributör i EMEA
26.07.2023

Sophos har utsett Infinigate till årets bästa distributör i EMEA-regionen.

Är du mitt i en IT-attack? Ragnar rekommenderar...
14.12.2020

Ragnar Jonzon, IT-säkerhetsexpert på Infinigate har mött många företag som blivit utsatta för en IT-attack och poängterar hur viktigt det är att företagen har en plan för det...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss