Infinigate säger tack till kunder och leverantörer för att ni var med på IT-DATE!


Vill du veta mer efter eventet?

Som du ser om du scrollar vidare nedåt har våra leverantörer mycket spännande på gång. Webinar om aktuella cyber-företeelser, tekniska workshops, testkörningar och en och annan morot för att DU som är återförsäljare ska bli bäst på IT-säkerhet.

Infinigate står redo att hjälpa återförsäljare att utveckla sitt säkerhetserbjudande och uppnå den (efterlängtade) tillväxten. Vi hörs väl?

Kontakta Infinigate


Webinar 1 & 15/11

‘Produktuppdateringar från WatchGuard‘

WatchGuard bjuder in till 2 nordiska webinar för att berätta om nya produktuppdateringar. Först ut är "Deep Dive into WatchGuard Firebox T45-CW and Fireware 12.10" den 1/11 och sen "WatchGuard Cloud and Cloud-Managed Fireboxes: Your Path to Streamlined Network Security" den 15/11. 

Mer

TXOne webinar 26/10

‘NIS2 - hur TXOne kan hjälpa företag möta kraven‘

TXOne har lösningar som är skräddarsydda för OT (produktionsmiljöer) som är den typiska miljön för de verksamheter som omfattas av NIS2. Säkerhetsexperten Carl-Johan Dahlgren från TXOne reder ut begreppen.

Mer
Cyber Thursday 19/10

‘Kan man lita på målvakten i sitt cyberförsvar?‘

Delta på Check Points webinar. 19/10 visar Check Points expert Göran Ritter hur man proaktivt kan skydda sin organisation mot framtida hot genom att, med hjälp av AI, prioritera och stoppa IT-attacker.

Mer
Juniper teknisk workshop 9/11

‘Managering med marknadens första digitala nätverksassistent‘

Vi anordnar teknisk workshop för återförsäljare i Stockholm. Med efterföljande middag. Välkommen.

Mer
Testkör Armis 19/10 online

‘Hitta företagets alla (!) enheter och minska risk‘

Anmäl dig till en "TEST DRIVE" med Armis. Den 19 oktober bjuder vi in dig som är tekniker och nyfiken på Armis till provkörning av plattformen. Onlline kl. 14.00-17.00.

Mer
Rapid7, såklart såbarhetshantering men så mycket mer

‘Bedöm riskerna i molnet med 4 steg‘

Cloud Risk Management hjälper dig att managera, prioritera och agera på de risker som finns i molnet. Klicka på bilden för 4 steg att bedöma riskerna i molnet.

Mer
Yubico Academy 23, 24 och 25/10

‘Bli expert på autentisering‘

Nätfiske av användarnamn och lösenord ökar. För att förhindra det krävs en nätfiskeresistent MFA-lösning. Delta på Yubicos tekniska academy uppdelad på 3 dagar och bli expert på YubiKey.

Mer
Sophos Partner Update 24/10

‘Möt Sophos-teamet på Arlanda‘

Träffa Sophos på Arlanda den 24/10. Sophos bjuder in återförsäljare till Sophos Get Together för att berätta om det senaste hos Sophos.

Mer
Veritas certifieringsmånad

‘Uppdatera dina certifieringar få chans att vinna presentkort‘

Passa på! Under oktober månad kommer Veritas tillsammans med Infinigate göra en SPIFF för silver-, guld- och platinumpartners.

Mer
Möt Cato 23/10 & 15/11

‘Möt pionjären inom SASE‘

Alla pratar om SASE och 2025 spås 60% av alla företag ha en tydlig strategi för att anamma SASE. Vad är det, varför och hur pratar jag med mina kunder om detta? Cato reder ut möjligheterna!

Mer
Ivanti utbildning Uppsala 15-16/11

‘Gör en djupdykning i Ivanti‘

Ivanti hittar, återställer och skyddar varje enhet, överallt. Automatiskt. Gör en djupdykning och bli proffs på att dema och presentera lösningar för att möjliggöra den digitala arbetsplatsen. Oavsett var den är.

Mer
Epostsäkerhet baserad på AI och human insight

‘Möt IRONSCALES 8/11‘

IRONSCALES berättar och visar att 99% hitrate inte är tillräckligt när det gäller att upptäcka och ta hand om nätfiskeattacker. Men fear not. Det finns en lösning!

Mer

Leverantörer du träffade i Stockholm