04.10.2023
Stockholm

IT-DATE Stockholm

IT-säkerhetsevent med Infinigate...

 

Vi vill ses igen. Välkommen till IT-DATE 4 oktober!

Tillsammans med våra leverantörer bjuder Infinigate dig som är återförsäljare till event med det senaste inom IT-säkerhet och spännande nätverkande. Det blir branschmingel 🥂 med gott att äta och dricka.


AGENDA | STOCKHOLM


15.00 Registrering & minimässa
(Registrera dig innan kl. 15.30 få lott och chans att vinna AirPods eller en Apple Watch)

15.45 Välkommen & uppdatering från Infinigate

16.15 Speed date med 5 säkexperter (a' 12 minuter per date)

17.27 Rast & mingel med leverantörerna i minimässan

18.05 Speed date med 3 säkexperter (a' 12 minuter per date)

19.00 Middag & mingel

19.45 (-isch) Till baren & utlottning av priser
Därefter avslutas programmet, men baren är öppen, trevligt nätverkande utlovas. Stanna kvar och häng med dina InfiniFriends! Det blir (garanterat) lite MER, lite BÄTTRE och lite SNABBARE.

22.00 Vickning med korv & bröd


Anmäl dig och några kollegor. 🎉. 

7A Odenplan

Leverantörer du träffar i Stockholm

Under vår speed dating träffar du säkerhetsexperterna i 12 minuter...

Adrian Lahovary, WatchGuard

‘Hur XDR kan hjälpa MSPer nå tillväxt‘

Cyberattacker blir allt mer sofistikerade vilket gör att MSPer får utmaningar att ligga steget före. Adrian Lahovary gör en djupdykning i XDR, som med hjälp av automatisering hjälper till att stärka kapaciteten runt cybersäkerheten och erbjuder omfattande skydd för kunderna.

Lars Thoren, TXOne

‘Visst, OT är väl som IT, bara lite annorlunda?‘

TXOne har lösningar som är skräddarsydda för OT (produktionsmiljöer) som är den typiska miljön för de verksamheter som omfattas av NIS2. Säkerhetsproffset Lars Thoren från OT-säkerhetsföretaget TXOne reder ut begreppen.
Hampus Hedvall, Armis

‘Hitta företagets alla (!) enheter och minska risk‘

Armis plattform för Asset Intelligence hjälper företag att identifiera vilka enheter som kommunicerar i nätverket och vilka eventuella risker de medför. Hur intelligent är verktyget? Vilka typer av organisationer borde ha lösningen och vilka use cases kan Armis hjälpa med? Hampus Hedvall och Per Eklöf, visar och berättar.
Eric Östberg, Juniper

‘Optimera användarupplevelsen och förenkla nätverksdrift med Marvis, din AI-baserade nätverksassistent‘

Marvis, den första AI-drivna digitala nätverksassistenten i branschen, ger support och vägledning till IT-personal. Detta gör att IT-team snabbare kan reagera på nätverks- och systemincidenter och fatta bättre beslut för säkerheten.
Markus Hellström, Check Point

‘Varför är SASE så viktigt just nu?‘

Hybridarbete är den nya standarden för organisationer globalt, och digital transformation flyttar kontinuerligt datacenter till molnet. Denna förändring kräver ett avancerat tillvägagångssätt för nätverkssäkerhet som sömlöst kan anpassa och svara på behoven hos det moderna företaget. Check Point berättar mer om SASE ( Secure Access Service Edge) och deras senaste uppköp Perimeter 81.
Christian Jacobsen, Rapid7

‘Framtidssäkrad risk och hotmanagering i multi-cloud miljöer‘

Medan organisationer lägger i en hög växel på sin molnresa, kämpar säkerhetsteamen med att hantera en snabbt ökande attackyta. Säkra din molnmiljö och få obegränsad tillgång till sårbarhetshantering, molnsäkerhet, applikationssäkerhet samt orkestrering och response med Rapid7.
Neil Brondson, Yubico

‘Nätfiskeresistent MFA‘

Det svenska säkerhetsföretaget Yubico har, med egenutvecklad teknik, tagit fram en nyckel till säker inloggning. Neil Bronsdon berättar om Yubico och Roman Prazdnov visar hur Yubikey fungerar med en praktisk demo.
Jonathan Hope, Sophos

‘Increase your services without adding headcount - Introducing 24/7 threat monitoring with Sophos MDR‘

Technology alone is not enough to combat the latest wave of attacks. Find out how you can give your customers access to expertise 24/7 without the need to build your own SOC.